Виборча кампанія 1901 р. у Чернігові: делегування до інституцій міського громадського управління - Шара, Л.М. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті висвітлено процедуру делегування до інституцій міського громадського управління Чернігова у 1901 р.; проаналізовано чисельний склад виборців і гласних, процес формування думи та управи. В статье отражена процедура делегирования в институции городского общественного управления Чернигова в 1901 г.; проанализирован численный состав избирателей и гласных, процесс формирования думы и управы. The article deals with the procedure of delegation to institutions of urban management in Chernihiv 1901; the number of electorate and hlasnyi , the process of duma and municipal council formation are analyzed.