Музейна справа у науковому доробку В. Дубровського - Казимір, В.А. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті систематизовано й проаналізовано студії
В.Дубровського, які стосуються розвитку музейної справи
в Україні. В статье систематизировано и проанализировано
работы В. Дубровского, в которых рассматривается развитие
музейного дела в Украине. The article deals with the systematization and analysis of
V. Dubrovskyi’s works about Ukraine.