Олександр Володимирович Малиношевський – завідувач Державного соціального музею Донбасу (1925-1927 рр.) - Принь, М.О. (Сіверщина в історії України, 2012)
Стаття присвячена висвітленню діяльності О.В. Малиношевського на посаді директора Державного соціального музею Донбасу в період його становлення, пам’яткоохоронній та
просвітницькій діяльності колективу музею. Статья посвящена деятельности А.В. Малиношевского на
должности директора Государственного социального музея
Донбасса в период его становления, деятельности коллектива
музея в сфере охраны памятников и просветительской деятельности. The article is devoted to O.V. Malynoshevskyi’s activity
on position of the State social Donbas museum director in the
period of its establishment, monument protection and educative
museum’s staff activity.