Роль музейних виставок з історії Балаклави у популяризації культурного надбання регіону - Нікітіна, І.В. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статі у стислому вигляді розглянуто, як на популяризацію
культурного надбання Балаклави впливають музейні виставки.
Проаналізовано, які факти з історії регіону, починаючи з
1917 р., завдяки музейним експонатам викликають найбільшу
зацікавленість у відвідувачів. В статье в кратком виде рассматривается, как на
популяризацию культурного наследия Балаклавы влияют
музейные выставки. Проанализировано, какие факты из истории
региона, начиная с 1917 г., благодаря музейным экспонатам,
вызывают наибольшую заинтересованность у посетителей. In the article in a short form, museum exhibitions influence
on popularization of cultural heritage of the Balaklava’s region is
considered. It analyses, in what way due to the museum exhibits,
there is an interest to the history of the region for the visitors from
the 1917 year.