Олександр Довженко як художник - Терлецький, В.В. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті досліджуються малярські замальовки
О.П.Довженка, його наміри присвятити цьому виду мистецтва
усе своє життя. В статье исследуются живописные зарисовки А.П. Довженка,
его намерения посвятить этому виду искусства всю свою жизнь. The article researches drawihgs of O.P. Dovzhehko, his
intentions to devote to this kind of art all his life.