Знахідки римських монет на Чернігівщині (з епістолярної спадщини В.А. Шугаєвського) - Острянко, А.М. (Сіверщина в історії України, 2012)
Стаття присвячена листуванню В.А.Шугаєвського
з В.Г.Ляскоронським, яке доповнює існуючі відомості про
знахідки римських монет на Чернігівщині. Статья посвящена переписке В.А. Шугаевского с
В.Г.Ляскоронским, которая дополняет существующие сведения
о находках римских монет на Черниговщине. The article is devoted to the V.A. Shuhaievs’kyi’s letters to
V.H.Liaskorons’kyi which supply existing data on the finds of the
Roman coins in the Chernihiv area.