Розбудова судової системи України за часи Української Центральної Ради: історичний аспект - Грибенко, О.М. (Сіверщина в історії України, 2012)
Автор у даній статті розкриває особливості становлення
та структуру судової системи України періоду червеня 1917 – квітеня 1918 рр. Автор в данной статье показал особенности становления
и структуру судебной системы Украины в период
деятельностиУкраинской Центральной Рады. In this article the author retimed becoming features and
structure of the judicial system of Ukraine in the period of Ukrainian
Central Advice.