Музей зброї та військової техніки у Спадщанському лісі - Сокунов, І.О. (Сіверщина в історії України, 2012)
Стаття висвітлює основні етапи створення та розвитку
Музею зброї та військової техніки в Спадщанському лісі
– відділу Державного історико-культурного заповідника у
м. Путивлі. Статья освещает основные этапы создания и
развития Музея оружия и военной техники в Спадщанском
лесу – отдела Государственного историко-культурного
заповедника в г. Путивле. The article elucidates basic stage creating and development of
Museum of arms and military mechanics – department of Putyvl’
State Historical and Cultural Reserve.