Повсякденне життя студентської молоді Глухова у 20-ті – 30-ті роки ХХ ст. - Мошик, І.В. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті проаналізована роль студентського середовища
у формуванні етичних та естетичних пріоритетів молоді
України у 20-ті – 30-ті роки минулого століття, визначені
деструктивні чинники руйнування інтелектуально-кадрового
потенціалу республіки. В статье проанализирована роль студенческой среды
в формировании этических и эстетических приоритетов
молодежи Украины в 20-е – 30-е годы прошлого века, определены
деструктивные факторы разрушения интеллектуально-кадрового потенциала республики. In this article the role of student environment in forming of
ethics and aesthetic priorities of young people of Ukraine in 20s
– 30s years of the last century is analyzed. The destructive factors
of destruction of intellectual-skilled potential of republic are
determined.