Торгсин у Глухові: особистісний вимір - Горох, М.В. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті автор, використовуючи широке коло архівних
документів, розглядає невідомі раніше сторінки з історії
функціонування «Торгсину» в Глухові. Особлива увага приділена
поновленню імен працівників крамниці «Торгсин». В статье автор, используя широкий круг архивных
документов, рассматривает неизвестные ранее страницы
из истории функционирования «Торгсина» в Глухове. Особое
внимание уделено восстановлению имен работников магазина «Торгсин». In this article author using the wide circle of archived documents
examines previously unknown pages from history of functioning of
«Torgsin» in Hlukhiv. The special attention is spared to renewal of
workers’ names of Torgsin’s shop.