Advanced Air and Missile Defense under Spatial Grasp Technology - Sapaty, P.S. (Математичні машини і системи, 2017)
A novel control ideology and technology for solving tasks in large distributed networked systems will be briefed. Based on active scenarios self-navigating and self-matching distributed spaces in a highly organized super-virus mode, it can effectively establish global control over large systems of any natures. The technology can use numerous scattered and dissimilar facilities in an integral and holistic way, allow-ing them to work together in goal-driven supercomputer mode. The approach can be useful for advanced air and missile defense in a variety of ways, some of which described and explained in this paper. The re-lated material has been accepted for presentation at The 12th 3AF Integrated Air and Missile Defence in-ternational conference, June 27–29, Stockholm, Sweden, http://3af-integratedairmissiledefence.com. Коротко викладено нову ідеологію та технологію керування для вирішення задач у великих мережевих системах. Запропонований підхід, який базується на активних сценаріях, що здійснюють самонавігацію і самосинхронізацію в розподілених просторах у режимі організованого супервіруса, може встановлювати глобальний контроль над системами довільної природи. Технологія дозволяє ефективно інтегрувати безліч розрізнених та неоднорідних об’єктів, дозволяючи їм працювати разом у цілеспрямованому суперкомп’ютерному режимі. Вона може бути корисною для перспективної протиповітряної та протиракетної оборони різними способами; деякі з них викладені та пояснені у цій статті. Відповідний матеріал прийнятий для презентації на 12-й Міжнародній конференції з Інтегрованої протиповітряної і протиракетної оборони, 27–29 червня в Стокгольмі, Швеція, http://3af-integratedairmissiledefence.com. Кратко изложены новая идеология и технология управления для решения задач в больших сетевых системах. Предложенный подход, основанный на активных сценариях, осуществляющих самонавигацию и самосинхронизацию в распределенных пространствах в режиме организованного супервируса, может устанавливать глобальный контроль над системами любой природы. Технология позволяет эффективно интегрировать множество разрозненных и разнородных объектов, позволяя им работать совместно в целенаправленном суперкомпьютерном режиме. Она может быть полезна для перспективной противовоздушной и противоракетной обороны разными способами; некоторые из них изложены и объяснены в этой статье. Соответствующий материал принят для представления на 12-й Международной конференции по интегрированной противовоздушной и противоракетной обороне, 27–29 июня в Стокгольме, Швеция, http://3af-integratedairmissiledefence.com.