Модель граничної бистродії виконавчих робочих органів технічної системи оперативного моніторингу - Броварець, О.О. (Математичні машини і системи, 2017)
Запропонована математична модель граничної бистродії виконавчих робочих органів технічної системи оперативного моніторингу стану сільськогосподарських угідь. Дана модель дає можливість забезпечити ефективне керування якістю виконання технологічними операціями. Предложена математическая модель предельного быстродействия исполнительных рабочих органов технической системы оперативного мониторинга состояния сельскохозяйственных угодий. Данная модель дает возможность обеспечить эффективное управление качеством выполнения технологическими операциями. A mathematical model of boundary speed-in-action of executive working bodies of engineering system of operational monitoring of the farmland condition was suggested. This model enables to provide the effective quality management of implementation by technological operations.