Исследование физических процессов проявления газового давления в «газовых ловушках» на больших глубинах разработки - Дегтярь, Р.В.; Поляков, П.И. (Інститут фізики гірничих процесів НАН України, 2009)
Розглянуто питання, пов'язані з дослідженням фільтрації газу при розробці вугільних шарів. Issues of gas filtration during coal mining are examined.