Влияние изменения структуры основной кровли на угольный пласт - Стариков, Г.П.; Гладкая, Е.В.; Кравченко, А.В. (Інститут фізики гірничих процесів НАН України, 2009)
Наведено результати рентгеноструктурних досліджень основної покрівлі пласта l1, дано оцінку впливу фазового стану кварцу в пісковику на вугільний пласт. Results of X-ray structure studies of basic roof rock above of layer l1 are presented. influence of the phase state of quartz in sandstone on the coal seam behavior estimated.