Про будову груп, неабелеві підгрупи яких є серійними - Діксон, M.Р.; Курдаченко, Л.А.; Семко, М.М. (Доповіді НАН України, 2016)
Отримано детальний опис локально скінченних груп, що не є локально нільпотентними, всі неабелеві підгрупи яких є серійними, зростаючими або переставними. Получено подробное описание локально конечных групп, которые не являются локально нильпотентными, все неабелевы подгруппы которых являются серийными, возрастающими или перестановочными. We obtain a detailed description of non locally nilpotent locally finite groups, whose non-abelian
subgroups are serial, ascendant, or permutable.