Обґрунтування застосування комплексно-кількісних метод задля оцінювання якостей матеріялів за умов високошвидкісного навантаження - Куриляк, В.В.; Хімічева, Г.І. (Успехи физики металлов, 2016)
У зв’язку з тим, що в сучасній метрологічній базі даних відсутня чітка методика оцінювання якости матеріялів за умов ударних і високошвидкісних навантажень, у даній роботі нами було проведено й представлено аналізу динамічних властивостей металевих матеріялів за умов імпульсних навантажень. В связи с тем, что в современной метрологической базе данных отсутствует чёткая методика оценки качества материалов в условиях ударных и высокоскоростных нагрузок в данной работе нами был проведен и представлен анализ динамических свойств металлических материалов в условиях импульсных нагрузок. Due to the fact that in the modern metrological database there is no clear methodology for estimating quality of materials under the conditions of shock and high-speed loads, in this work the analysis of dynamic properties of metallic materials at the impulsive loads is carried out and presented.