До 80-річчя професора М.О. Васильєва (Успехи физики металлов, 2017)
2 січня 2017 р. виповнилося 80 років відомому вченому в галузі фізики металевих поверхонь доктору фізико-математичних наук, професору, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки Михайлу Олексійовичу Васильєву.