Рецензія на монографію Тетяни Євсєєвої "Російська православна церква в Україні 1917-1921рр.: конфлікт національних ідентичностей у православному полі" - Преловська, І. (Інститут історії України НАН України, 2007)
Рецензія на монографію Тетяни Євсєєвої „Російська православна церква в Україні 1917 – 1921 рр.: конфлікт національних ідентичностей у православному полі”, 2005. – 362с.