Діоксид олова: будова, властивості, застосування та перспективи подальшого дослідження його капілярних властивостей (Огляд) - Сидоренко, Т.В.; Полуянська, В.В. (Адгезия расплавов и пайка материалов, 2015)
Представлено загальний огляд літературних джерел та проведено аналіз даних щодо основних параметрів діоксиду олова (SnO₂), його фізико-хімічних властивостей та найбільш важливих сфер застосування. Розглянуто перспективи подальших досліджень капілярних та адгезійних властивостей керамічних матеріалів на основі SnO₂. Представлен обзор литературы и проведен анализ имеющихся данных, касающихся основных параметров диоксида олова (SnO₂), его физико-химических свойств и наиболее важных сфер применения. Рассмотрены перспективы дальнейших исследований капиллярных и адгезионных свойств керамических материалов на основе SnO₂. This literature review contains information about the main parameters of tin dioxide (SnO₂), its structure, physical and chemical properties and the most important applications. The perspective of further studies of capillary and adhesive properties of ceramic materials based on SnO₂ also considered.