Дослідження фізико-механічних властивостей накладок пантографів, що застосовуються в якості струмоз’ємних елементів електрорухомого складу - Баб’як, М.О.; Горобець, В.Л.; Артемчук, В.В. (Электрические контакты и электроды, 2016)
Проведено аналіз контактних матеріалів для накладок пантографів та їх впливу на фізико-механічні властивості накладок. Досліджено характер руйнування накладок пантографів з різними макроструктурними складовими. Зроблено порівняльну оцінку якості досліджених накладок пантографів. Проведен анализ контактных материалов для накладок пантографов и их влияния на физико-механические свойства накладок. Исследован характер разрушения накладок пантографов с различными макроструктурными составляющими. Сделана сравнительная оценка качества исследованных накладок пантографов. The paper analyzes the contact materials for linings pantographs and their impact on physical and mechanical properties of the pads. The nature of the destruction of pantographs pads with different macrostructural components. The comparative evaluation of the quality of research overlap pantographs.