Удосконалення обладнання для отримання конденсованих із парової фази електроконтактних матеріалів із покращеними експлуатаційними характеристиками - Гречанюк, М.І.; Гречанюк, І.М.; Хоменко, О.В.; Затовський, В.Г. (Электрические контакты и электроды, 2016)
Наведено результати оптимізації промислового обладнання для отримання методом високошвидкісного випаровування-конденсації у вакуумі композиційних матеріалів електротехнічного призначення на основі міді та металів VІa групи. Розглянуто основні характеристики парофазних конденсатів та перспективи їх застосування в якості електричних контактів різного призначення. Представлены результаты усовершенствования промышленного оборудования для получения методом высокоскоростного испарения-конденсации в вакууме композиционных материалов электротехнического назначения на основе меди и металлов VIa группы. Рассмотрены основные характеристики парофазных конденсатов и перспективы их применения в качестве электрических контактов различного назначения. Results improvement of industrial equipment for high-speed method of evaporationcondensation in the vacuum of composite materials for electrical purposes based on copper and metals VI a group represented. The main characteristics of vapor phase condensate and prospects of their use as electrical contacts for different purposes are considered.