Ядерна енергетика: аргументи pro i contra - Крупка, Ю. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Проаналізовано вплив Чорнобильської катастрофи на перспективи розвитку ядерної енергетики у світі та в Україні. Розглянуто позитивні та негативні чинники функціонування атомних електростанцій, акцентовано увагу на розробці надійних методів довготривалого зберігання радіоактивних відходів. The author analyzes the impact of Chornobyl disaster on nuclear power engineering development prospects in the world and in Ukraine. Positive and negative issues of power plant operation are considered, the development of reliable methods of long-term radioactive waste storage is underlined.