Вивчення взаємодії в системах Сu–Ti–алмаз і Co–W–алмаз при змочуванні алмазних полікристалів та просочуванні алмазного нанопорошку УДА в умовах високих тиску і температури - Луцак, Е.М.; Бочечка, О.О.; Ткач, В.М.; Білявина, Н.М. (Сверхтвердые материалы, 2014)
Описано закономірності взаємодії алмаз–металічний сплав систем мідь–титан і кобальт–вольфрам в умовах термодинамічної стабільності алмазу. Досліджено можливість металізації алмазних полікристалів і композитів при їх спіканні в апараті високого тиску. Описаны закономерности взаимодействия алмаз–металлический сплав систем медь–титан и кобальт–вольфрам в условиях термостабильности алмаза. Исследована возможность металлизации алмазных поликристаллов и композитов при их спекании в аппарате высокого давления. The regularities of the diamond–metal alloy interaction of the copper–titanium and cobalt–tungsten systems under diamond thermostability conditions have been considered. The possibility has been studied of the metallization of diamond polycrystals and composites when sintered in a high-pressure apparatus.