Деякі аспекти в’язкопластичної течії виробів із важких сплавів на основі вольфраму - Андреєв, І.В. (Сверхтвердые материалы, 2015)
Представлено результати досліджень спотворення геометричної форми зразків сплаву на основі вольфраму з нікелевою зв’язкою. Виявлено багатоступеневу формозміну зразків внаслідок ліквації рідкої фази у матеріалі при спіканні у баготозонній печі неперервної дії. Представлены результаты исследований искажения геометрической формы образцов сплава на основе вольфрама с никелевой связкой. Выявлено многоступенчатое формоизменение образцов вследствие ликвации жидкой фазы в материале при спекании в многозонной печи непрерывного действия. Results of researches of distortion of the geometrical form of samples of an alloy on the basis of tungsten with a nickel sheaf are presented. It is revealed multistage distortion of form samples owing to liquation a liquid phase in a material at sintering in more zone furnaces of continuous action.