Про обмежені розв'язки різницевого рівняння зі змінним операторним коефіцієнтом - Городній, М.Ф.; Гончар, І.В. (Доповіді НАН України, 2016)
Досліджується питання про існування єдиного обмеженого розв'язку одного різницевого рівняння зі змінним операторним коефіцієнтом у скінченновимірному банаховому просторі. Исследуется вопрос о существовании единственного ограниченного решения одного разностного уравнения
с переменным операторным коэффициентом в конечномерном банаховом пространстве. We study the problem of existence of the unique bounded solution of a difference equation with variable operator
coefficient in a finite-dimensional Banach space.