Вплив умов деформування при обробці твердосплавними комбінованими протяжками на структуру та зміцнення поверхневого шару чавунів - Студенець, С.Ф.; Єрьомін, П.М.; Чернявський, О.В. (Сверхтвердые материалы, 2015)
Із застосуванням випробувального та металографічного обладнання, а також сучасного електронного растрового мікроскопа, досліджено стан металевої основи і графітних включень під час холодної пластичної деформації поверхневого шару зразків графітовмісних чавунів твердосплавним інструментом. С применением испытательного и металлографического оборудования, а также современного электронного растрового микроскопа исследовано состояние металлической основы и графитных включений во время холодной пластической деформации поверхностного слоя образцов из графитсодержащих чугунов твердосплавным инструментом. With using of the test and metallographic equipment, as well as modern scanning electron microscope to study the behavior of the metal substrate and the graphite inclusions during cold plastic deformation of the surface layer of the samples of graphite cast iron carbide tools.