Зміни у зообентосі водойми-охолоджувача Хмельницької АЕС за умов інвазії двох видів молюсків-дрейсенід - Силаєва, А.А.; Степанова, Т.І. (Гидробиологический журнал, 2015)
Проаналізовано зміни у зообентосі після вселення дрейсени бузької у водойму-охолоджувач Хмельницької АЕС, у якому вже протягом 10 років мешкає дрейсена річкова. Наведено дані щодо таксономічного складу, чисельності і біомаси донних безхребетних. Проанализированы изменения в зообентосе после вселения дрейссены бугской в водоем-охладитель Хмельницкой АЭС, где на протяжении десяти лет обитает дрейссена речная. Приведены данные о таксономическом составе, численности и биомассе зообентоса. The changes in zoobenthos after Dreissena bugensis invasion in the cooling pond of the Khmelnitsky NPP, where Dreissena polymorpha alredy occurs for 10 years, was analyzed. The data on the taxonomic composition, abundance and biomass of zoobenthos are given.