Approximation of 2π-periodic functions by Taylor—Abel—Poisson operators in the integral metric - Prestin, J.; Savchuk, V.V.; Shidlich, A.L. (Доповіді НАН України, 2017)
We obtain direct and inverse approximation theorems of 2π-periodic functions by Taylor — Abel — Poisson operators
in the integral metric. Отримано прямі та обернені теореми наближення 2π-періодичних функцій операторами Тейлора — Абеля — Пуассона в інтегральній метриці. Получены прямые и обратные теоремы приближения 2π-периодических функций операторами Тейлора —
Абеля — Пуассона в интегральной метрике.