Application of deep learning and computer vision frameworks for solving video context prediction problem - Voloshyn, D. (Проблеми програмування, 2016)
У роботі описано програмний продукт для вирішення задачі прогнозування змісту відеопотоку. Архітектура розробки використовує інфраструктуру програмних рішень TensorFlow для глибинного навчання разом з бібліотекою комп’ютерного зору OpenCV в ізольованому агентному середовищі. Наведені експериментальні результати, які демонструють ефективність розробленого програмного забезпечення. В работе описано программный продукт для решения задачи прогнозирования содержания видеопотока. Архитектура приложения использует инфраструктуру программных решений TensorFlow для глубинного обучения вместе с библиотекой компьютерного зрения OpenCV в изолированном агентном окружении. Приведены экспериментальные результаты которые демонстрируют эффективность программных разработок. Authors describe an application for solving video context detection problem. Application architecture use state-of-the-art deap learning TensorFlow framework together with the computer vision library OpenCV in isolated agent environment. The experimental results are shown to demonstrate the effectiveness of developed product.