Нечіткі ймовірності та нечіткі події - Провотар, О.І.; Василенко, О.В.; Провотар, О.О. (Проблеми програмування, 2016)
В статті розглядаються різні підходи до обчислення ймовірностей нечітких подій. Розглядаються задачі в нечітких постановках, для розв’язання яких використовуються запропоновані підходи до обчислення нечітких ймовірностей. В статье рассматриваются разные подходы к вычислению вероятностей нечетких событий. Рассматриваются задачи в нечетких постановках для решения которых используются предложенные подходы к вычислению нечетких вероятностей. The article deals with different approaches to calculating the probability of fuzzy event. We consider The problems in fuzzy formulation, which are solving with help of the proposed approaches to the calculation of fuzzy probability are considered.