Південне Причорномор’я та місто-фортеця Очаків в історико-культурних фондах Національної бібліотеки України ім. В. Вернадського (XVI–XVII ст.) - Якубова, Т.А. (Центр пам'яткознавства НАН України та Українського товариства охорони пам'яток історії та культури, 2009)
В статье рассматриваются польские исторические источники и историография на польском языке языкового фонда НБУВ.