Імунологічні реакції щурів на трансплантацію альгінатних мікрокапсул - Пастер, І.П.; Баранова, Л.А.; Дмитруха, Н.М.; Лагутіна, О.С. (Доповіді НАН України, 2017)
Трансплантація альгінатних мікрокапсул щурам призводить до ряду імунологічних реакцій, що свідчить про необхідність додаткового очищення комерційного біополімеру перед його застосуванням в експериментах на тваринах. Трансплантация альгинатных микрокапсул крысам приводит к ряду иммунологических реакций, что свидетельствует о необходимости дополнительного очищения коммерческого биополимера перед его применением в экспериментах на животных. Transplantation of alginate microcapsules to rats leads to a number of immunological reactions, indicating the need for a further purification of commercial biopolymer before its use in experiments on animals.