Про деякі типи пропереставних підгруп та їх узагальнень в скінченних групах - Пипка, О.О.; Стороженко, Д.Ю. (Доповіді НАН України, 2017)
Знайдено деякі специфічні приклади пропереставних та S-пропереставних підгруп в скінченних групах. Зокрема, дано ствердну відповідь на питання 18.91 (а) з Коурівського зошита. Найдены некоторые специфические примеры проперестановочных и S-пропереста но воч ных подгрупп в конечных группах. В частности, получен положительный ответ на вопрос 18.91 (а) из Коуровской тетради. We found some specific examples of propermutable and S-propermutable subgroups in finite groups. In particular, we have given the positive answer to the question 18.91 (a) from the Kourovka Notebook.