Регулярність розв'язків загальних параболічних задач у просторах Хермандера - Лось, В.М.; Михайлець, В.А.; Мурач, О.О. (Доповіді НАН України, 2017)
Доведено теореми про глобальну і локальну регулярність узагальнених розв'язків загальних параболічних
початково-крайових задач у просторах Хермандера. Доказаны теоремы о глобальной и локальной регулярности обобщенных решений общих параболических
начально-краевых задач в пространствах Хермандера. We prove theorems on global and local regularities of generalized solutions to general parabolic initial-boundaryvalue
problems in Hörmander spaces.