Asymptotic behavior of metric spaces at infinity - Bilet, V.V.; Dovgoshey, O.A. (Доповіді НАН України, 2017)
A new sequential approach to investigations of the structure of metric spaces at infinity is proposed. Criteria for the finiteness and boundedness of metric spaces at infinity are found. Запропоновано новий секвенціальний підхід до дослідження структури метричних просторів у нескінченно віддаленій точці. Знайдено критерії скінченності та обмеженості метричних просторів на нескінченності. Предложен новый секвенциальный подход к исследованию структуры метрических пространств в бесконечно удаленной точке. Найдены критерии конечности и ограниченности метрических пространств на бесконечности.