Використання відходів вугільної промиловості як джерел алюмінієвої сировини - Верех-Білоусова, К.Й. (Энерготехнологии и ресурсосбережение, 2011)
Исследована возможность использования отвальной породы угольных шахт Луганской обл. как техногенных месторождений алюминия. Досліджено можливості використання відвальної породи вугільних шахт Луганської обл. як техногенних родовищ алюмінію. The possibility of turn breed of Lugansk region coal mines use as technogeneous aluminium deposits is investigated.