Biomass Processing Research in Enea CR Trisaia (Italy) and in the Gas Institute of NAS of Ukraine - Sharma, V.K.; Braccio, G.; Freda, C.; Antoshchuk, T.; Pyanykh, K.Ye.; Karp, I.N.; Ilienko, B.K.; Zinoviev, S. (Энерготехнологии и ресурсосбережение, 2012)
The main results of R&D activities on biofuel research area of Biomass laboratory at ENEA CR Trisaia and Combustion Processes Department of the Gas Institute of NAS of Ukraine such as synthesis gas, ethanol and produced gas production for natural gas substitution in industrial steam boilers are represented. Представлены основные результаты технологических исследований по биотопливной тематике лаборатории биомассы исследовательского центра ENEA CR Trisaia (Италия) и отдела процессов горения Института газа НАН Украины в области производства синтез-газа, этанола и генераторного газа как заменителя природного газа в промышленных паровых котлах. Представлено основні результати технологічних досліджень з біопаливної тематики лабораторії біомаси дослідного центру ENEA CR Trisaia (Італія) та відділу процесів горіння Інституту газу НАН України, а саме з виробництва синтез-газу, етанолу та генераторного газу як замінювача природного газу у промислових парових котлах.