70-річчя члена-кореспондента НАН України Г.Г. Левченка (Вісник НАН України, 2017)
14 вересня 2017 р. виповнилося 70 років відомому фізику-експериментатору, доктору фізико-математичних наук, професору, лауреату премії НАН України імені Л.В. Шубникова,
члену-кореспонденту НАН України Георгію Георгійовичу Левченку.