Із зали засідань Президії НАН України (5 липня 2017 р.) (Вісник НАН України, 2017)
На засіданні Президії НАН України 5 липня 2017 р. розглядалися такі питання:
• геотектонічна еволюція і нафтогазоносний потенціал України (доповідач — член-
кореспондент НАН України М.І. Павлюк); • наукові повідомлення молодих учених установ НАН України:
Класифікація диференціальних рівнянь за симетрійними властивостями (доповідач —
кандидат фізико-математичних наук О.О. Ванєєва), Лібералізація ринку залізничних
перевезень: світовий досвід та реалії України (доповідач —
доктор економічних наук О.І. Никифорук), Розробка спеціалізованих
комп'ютерних технологій електронних довірчих послуг
(доповідач — кандидат фізико-математичних наук А.О. Мелащенко);
• про нагородження відзнаками НАН України та Почесними
грамотами НАН України і Центрального комітету
профспілки працівників НАН України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.