Енергетична безпека України: чи є запас міцності? - Халатов, А.А. (Вісник НАН України, 2017)
У статті наведено аналіз сучасного стану енергетичної безпеки України,
яка визначається кількома показниками, кожен з яких має індивідуальне
граничне значення. Сьогодні значна частина цих показників перебуває на
межі між небезпечним і критичним станами. The article presents an analysis of the level of energy security in Ukraine, which is determined by several indicators, each
of which has an individual threshold value. Today, most of these indicators are at the boundary between the dangerous
and critical states.