З геологією у серці (до 80-річчя академіка НАН України П.Ф. Гожика) - Пономаренко, О.М.; Митропольський, О.Ю.; Шехунова, С.Б. (Вісник НАН України, 2017)
21 жовтня виповнюється 80 років відомому українському вченому в галузі
палеонтології, стратиграфії, морської геології, заслуженому діячу науки і
техніки України, лауреату Державних премій України в галузі науки і техніки, директору Інституту геологічних наук НАН України, ініціатору
створення та першому директору Центру антарктичних досліджень
НАН України, науковому керівнику Національного антарктичного наукового центру МОН України, академіку НАН України Петру Феодосійовичу Гожику.