Бюджет Чернігівського магістрату (друга половина ХVІІІ ст.) - Доманова, Г.С. (Сіверщина в історії України, 2014)
Стаття присвячена фінансовому положенню Чернігівського
магістрату другої половини ХVІІІ ст., особливостям прибуткової
та витратної частини міського бюджету. Статья посвящена финансовому положению
Черниговского магистрата второй половины ХVІІІ в.,
особенностям доходной и расходной частей бюджета. The article deals with the financial position of Chernihiv
Magistratein in the second half of the ХVІІІ century, features of
profitable and expense part of municipal budget.