Садиба Кочубея в Батурині, друга половина ХVІІ – початок ХХ ст. - Реброва, Н.Б. (Сіверщина в історії України, 2014)
У статті досліджується історія садиби генерального судді В. Кочубея в Батурині. В статье исследуется история усадьбы Кочубея в Батурине. The article reveals the history of the estate Judge General V.Kochubey in Baturyn.