Маловідоме креслення перепланування центральної частини Глухова авторства Андрія Квасова - Юрченко, С.Б. (Сіверщина в історії України, 2014)
У статті йдеться про нововиявлене креслення
Андрія Квасова. В статье идёт речь о нововыявленном чертеже
Андрея Квасова. To the article speech goes about the draft of Andriy Kvasov.