Судова реформа гетьмана К. Розумовського наприкінці ХVІІІ ст. - Мельник, М.О. (Сіверщина в історії України, 2014)
У статті розглядається процес становлення судових органів внаслідок проведення судової реформи К. Розумовським. В статье рассматривается процесс становления судебных органов в результате проведения судебной реформы К. Разумовским. In the article the process of formation of judicial authorities as a result of carrying out judicial reform by K. Rozumovskyi is considered.