Кілька документів до історії глухівського Свято-Троїцького собору - Тарасенко, І.Ю. (Сіверщина в історії України, 2014)
У статті поданий огляд документів із фондів Центрального державного історичного архіву України у м. Києві, які стосуються будівництва глухівського Свято-Троїцького собору. В статье представлен обзор документов из фондов Центрального государственного исторического архива Украины в Киеве, касающиеся строительства глуховского Свято-Троицкого собора. The article presents an overview of documents from the Central State Historical Archives of Ukraine in Kiev regarding construction of Hlukhiv Holy Trinity Cathedral.