Джерела фінансування Чернігівської духовної семінарії - Ципляк, Н.О. (Сіверщина в історії України, 2014)
У статті висвітлено основні джерела поповнення
бюджету Чернігівської духовної семінарії. Детально розглянуто
витрати семінарського бюджету на утримання викладачів,
вихованців та на інші потреби навчального закладу. Приділено окрему увагу благодійникам семінарії. В статье отражены основные источники пополнения
бюджета Черниговской духовной семинарии. Детально
рассмотрены расходы семинарского бюджета на содержание
преподавателей, воспитанников и другие нужды учебного
заведения. Отдельное внимание уделено меценатам семинарии. The article deals with the main sources of replenishment of the
budget of Chernihiv Theological Seminary. Expenses of seminar
budget for the maintenance of lecturers, students and other needs of
the institution are considered in details. Separate attention was paid
to the benefactors of the seminary.