До історії 19-го піхотного Костромського полку: роки дислокації на Сіверщині - Єсюнін, С.М. (Сіверщина в історії України, 2014)
Розглянуто історію 19-го піхотного Костромського полку в
1866–1892 рр. та подано біографічні відомості про командирів
полку, що служили в роки дислокації полку на Сіверщині (Борзна,
Чернігів, Новгород-Сіверський, Глухів). В статье рассмотрено историю 19-го пехотного
Костромского полка в 1866–1892 гг. и подано биографические
данные про командиров полка, которые служили в годы
дислокации полка на Северщине (Борзна, Чернигов, Новгород-Северский, Глухов). In the article considered the history of the 19th Infantry
Kostromsky Regiment in 1866-1892 years and presents biographical
information about the regimental commander who served during
the deployment of the regiment in Sivershchyna (Borzna, Chernihiv,
Novhorod-Seversky, Hlukhiv).