Земська діяльність П.Я. Дорошенка - Хаценко, О.О. (Сіверщина в історії України, 2014)
Стаття присвячена аналізу діяльності П.Я. Дорошенка
(1858–1919) у Глухівському повітовому та Чернігівському
губернському земських зібраннях. Статья посвящена анализу деятельности П.Я. Дорошенко
(1858–1919) в земских собраниях Глуховского уезда и
Черниговской губернии. The article is devoted to analysis of P.Doroshenko`s (1858–
1919) activity in Chernigiv region and Hluhiv province meeting.