Парафіяльне життя м. Глухова кінця ХІХ – початку ХХ ст. - Шишкіна, Ю.А. (Сіверщина в історії України, 2014)
На основі матеріалів Державного архіву Чернігівської
області досліджується церковно-приходський устрій м. Глухова
початку ХХ ст. та з'ясовується місце церкви у суспільно-
громадському житті міста. На основе материалов Государственного архива
Черниговской области исследуется церковно-приходское
устройство г. Глухова начала ХХ в. и определяется роль церкви
в общественной жизни города. On the basis of materials of the State archive of Chernihiv
region it is investigated parish build of Hlukhiv at the beginnings of
the XX century and the church place in social and public life of the
city becomes clear.